Pivní styl Pastry Sour máme rádi. Je zajímavý sladko-kyselou kombinací chutí, které jsou obě pro pivo méně tradiční. Recepturu této limitky jsme ozvláštnili jahodami, panna cottou, laktózou a v sypání jsme také použili ovesné vločky. Tělo je plné s vyváženou kyselostí a sladkými tóny.
- pivní styl: ovocný Pastry Sour
- svrchně kvašené
- snížené pH, okyseleno na varně (Kettle Souring)
- zjemněno ovesnými vločkami, laktózou a panna cottou
- 198 kg jahod použito při výrobě
- chmeleno za studena (Dry Hopping)
- chmel Monroe (GER)
Složení: voda, ječné slady, jahody, pšeničné slady , panna cotta (cukr, živočišná želatina (hovězí), škrob, zahušťovadlo, karagenan, aroma, může obsahovat stopy sójy a mléka), ovesné vločky, laktóza, chmelové produkty.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář